apoteket- din nya sexleksakshandel för KVINNOR (?!)

http://www.apoteket.se/rd/d/6204        <--- länk till apotekets sexhörna

visst har apoteket rätt om att sex tillhör vardagslivet och att alla är i "behov" då och då av sexuell njutning. jag tycker det är kanonbra att de börjar sälja sexleksaker och prudukter såsom glidmedel etc. som gör det lite mer "okänslingt" att prata om. sex är ju som sagt en naturlig sak som alla människor ngn gång i sitt liv eller flera ggr upplever.

alla har ju sina egna medhjälpare fastklistrade på handen på att onanera själv liksom , men jag tror alla håller med om att det känns fräshare att ha en gummisnopp i sig än att stoppa in fingrarna i slidan liksom.. kul att hälsa på vännerna liksom och veta vad de gjort med högerhanden/vänster i udda fall.. jag ska börja fråga nya kontakter om de är H/V-hänta nu så att man skakar med den handen de inte använder för sexuell stimulans :P haha !

i alla fall, åter till apoteket. pluspoäng till att dom inför sexleksaker och gör det mindre "hemligt" , men varför har dom bara sekleksaker för kvinnor !?!?! HALLÅ!!??!?!

vem utav dom två könen är dom som våldtar ute på gatorna för översexuell lust, MÄNNEN! ja juste.. inte fan är det vi kvinnor som behöver sexleksakerna mest, det är männnen, kanske om vi börjar införa leksaker åt dom på t.ex. apoteket så skulle dels dom kunna göra ngt åt sin lust, våldtäckter kanske skulle minska.. vad vet jag?

det finns ju faktiskt leksaker för män .. men det sjuka är, leksakerna dom kan ha , så kallade lös fittor (fleshlight som dom heter) går bara att köpa via internet, det finns alltså inget jävla apotek eller sexaffär som säljer dom?
och här går vi kvinnor och säger att vi lever i ett mandominerat samhälle? kom igen , inte konstigt att våra män är arga och knullar på gatorna när dom inte ens kan gå till närmaste apotek som oss kvinnor när dom vill dra sig i skinnet lite granna.

jag tycker det är helfel utav apoteket att inte ta ut leksaker och männen med. punkt slut !!


<--- så kallad fleshlight (lösfitta/anal/mun)

svenska sexsidor

jag vet en hel del olika sidor som jag brukar hänga på, vissa bra andra mindra bra.

men man vill ju ha några, liknande playahead eller facebook där man kan chatta med människor, planera dejter eller tipsa om olika saker då det bara handlar om sex.

då finns det två sidor jag rekomenderar.

www.bodycontact.com

www.klubb6.se

dom två sidorna är gratis att bli medlem på och det är faktiskt ganska kul att hänga där, du får helt enkelt vara berädd på skamliga förslag eftersom att nästan alla som är medlemmar där söker sexpartners. på sidan kan du kolla andras bilder och filmer, chatta, det finns forum och annat liknande som är rätt kul. jag har själv ett medlemskap på båda dom två sidorna.
är du mer seriös med att faktiskt träffa ngn för sex så skulle jag nog vilja påstå att bodycontact (BC) är mer seriös, klubb6 (K6) är väl mer för chatt och att visa upp sina bilder och få dom kommenterade av perversa män typ,

mer sexuellt kommer imorrn ! kommentera gärna om ni har önskemål eller frågor :)

/nash


roliga spel på internet

beskrivning av spelet:

En sjukt konstig sex animation Spelet Jungle Sex är ett barnförbjudet spel gjort i Flash och för att det ska fungera måste detta finnas på din dator. Barn under 18 år och känsliga personer avråds från att spela detta vuxen-spel.

gå in på WEBSPEL.NU där ni hittar sjukt många konstiga sexspel på vuxenavdelningen.

herregud alltså! och de vuxna påstår sig vara förebilder för oss yngre? JESUS!

välkommen till den ultimata sexbloggen !

VÄLKOMMEN !

här har ni en blogg som ska handla om sex och endast sex och andra sjuka sexuella saker som händer i världen.
jag kommer skriva om nyheter jorden runt om t.ex. nya leksaker , skumma ritualer, människor födda med kön på ryggen. YOU NAME IT !!
är du känslig utav dig dig så råder jag dig att inte läsa min blogg, det kommer innehålla starka bilder/ord/texter .


enjoy :)

(första inlägget kommer snart)

RSS 2.0