fetisher

vart går egentligen gränsen på fetisher? jag tycker dom flesta är rätt galna faktiskt, killar som tä'nder på att bli sparkade i pungen, tjejer som gillar att suga på tå-svett .. vad finns inte liksom i världen av sex? vissa saker är ju faktiskt fruktansvärt! visst kan det va nice med en dask på stjärten, men jag tror de flesta "normala" människor faktiskt tycker att det finns en gräns på vad som är okej eller inte? imorgon när jag har mer tid att skriva så ska jag skriva om de olika fetisherna som finns och vad jag tycker om dom ! fram tills det får ni nöja er med detta inlägg jag hittade på en sida där en man skriver om sin fetish. varsågoda !

"Tänkte bara berätta om en väldigt (vad jag tror) udda fetish som jag har. Det är nämnligen så att jag går igång sjukt mycket på att skada mitt eget organ vid onani.
jag har skurit det med rakblad och sax ett ex antal gånger, dock inte fått några allvarligare skador. Bara massa rivsår. Ju mer smärta jag får, dess skönare blir det på något underligt sätt. Jag är rädd att jag någon dag kommer gå överstyr och råka göra min penis funktionsoduglig.
Grejen är den att jag tänder på detta så fruktansvärt mycket, och vill inte lägga av med det och samtidigt är detta det enda jag går igång på. Jag får ingen bättre orgasm på något annat sätt, tro mig. "

plus en länk på en man som vill bli sparkad i pungen: http://www.tube8.com/fetish/youch-/8471/
afrikanska stammar

det finns en stamm i afrika där ju större pung man har dessuto bättre.
alltså tävlar männen i stammen om vem som kan få stört pung. och hur får dom det?

jo sjukt nog börjar dom som små unga pojkar går och letar efter kvinno kossor och samlar deras sekret från fittan för att sedan dricka, tydligen så är det ett ämne i sekretet som får pungen att växa med en enorm fart. sjukt med sant ! där fick ni dagens sjuka sanning !


några vänner...

bad mig ta upp det här med manlig onani.

så nu sitter jag här och funtar på vad fan ja ska skriva .. vart ska man börja. alla killar drar ju en runk då, samma som vi tjejer leker med våra goodies.

men det roliga va att dom ville att jag skulle ta upp hur onanin går till på en omskuren. hur fan ska ja veta det? ja har aldrig vart med en omskuren kille eller direkt umgåtts med ngn omskuren som gillar att visa mig hur han runkar. så jag fråga min skolkompis masi som är omskuren och han berättade att istället för att dra skinner upp och ner håller du handen runt ollonet och drar runda cirkulära svep med ett halvhårt grepp. nu fattar ni antagligen ingenting ni heller så ja har gjort en bild.
bilden kommer upp i slutet. faktiskt så känner jag att jag inte är rätt person att fråga om det här, men ja har försökt skriva så gott jag kan faktiskt. och min bild säger mer än 1000 ord, det kan ja garantera. men fråga min vän MASI om ni känner han, han förklarade väldigt noggrant, alldeles för noggrant för att jag ska kunna kolla på han igen, men varsågoda !

frågan är hur omskurna har sex då? måste dom göra cirkulerande sambarörelser inne i tjejens ponani eller hur blir det, om han nu inte kan dra kuken fram och tillbaka när han runkar, kan han ha normalt sex in och ut eller måste han dansa en hel koreografi för att få orgasm ? jag fick mig ett skratt av tanken i alla fall !

nästa inlägg kommer handla om affriskanska stammars pungar och andra udda saker, så besök min blogg så kommer ni att få läsa om intressant fakta :)
puss och kram/nasha


fittor

fittor, eller kvinnans könsorgan ser ju alla olika ut, såklart!

men frågan är vad är okej, vad tycker egentligen ni män eller bi-homo- killar och tjejer är snyggast ?

det som förvånade mig va för några år sen när ja började utforska porrens hemsidor att faktiskt så såg inte alla ut som jag, vilket jag vart förskräckt över. jag såg bilder på "labior" så kallade "inre blygdläppar" som va långa som fladdermus vingar och började undra, är det så det kommer bli när jag bli äldre?!

skräcken seriöst välde fram i mina ögon, inte för att jag ska prata om mitt könsorgan, men jag har inget som sticker ut ngnstans , inga läppar man kan dra i eller leka studsmatta eller vad ni nu gör som umgås med en sån eller har en sån.

tycker såklart inte att det är fel att ha labia som det nu heter, men det finns en gräns? eller? sett skräckbilder på hur stora och tjocka och långa läppar som helst, som tjocka kebabskivor .
vill veta vad ni killar tycker om saken ? vad är snyggast och varför? vad är skönast? gör det skillnad med läppar i vägen eller inte? tjejer svara gärna ni med, om ni nu vill berätta om era kön :P HAHAH!

här får ni bild på labia och inte labia.

labia

mer normalt enligt vad jag trodde (eller?) ,dock fortfarande lite inre läppar

INTE MITT KÖN PÅ BILDERNA, SÅ FRÅGA INTE ENS !

I am a sinner...

... I love sex, and I write to little in my "blogg"

jo ja vet "Hakeem och C" , jag ska börja skärpa mig faktiskt. äntligen har jag börjat få tid, har vart nu senaste veckorna i en sån period i mitt liv där inget riktigt gått som det ska... haft alldeles för mkt att göra och tänka på, därav det dåliga skrivandet, men här ska ändras på det!

satt och läste tidningen cosmopolitan idag och vart ärligt talat chockad över vilken jävla smörja dom skriver om!
                      hallå liksom?

i alla fall, i tidningen står det alltid en massa tips om hur du ska vara som flickvän och hur den "perfekta killen" är, tips i sängen och allmänt töntig annan fakta. tyker det är helt otroligt hur dom skapar fram ett ideal för mannen och ett för kvinnan, är vi inte alla olika, och är inte det vad vi tycker är speciellt ? jag menar hette alla hans och greta och betedde sig likadant vore det antagligen ingen riktig "kärlek" kvar i vår samhälle. jag tycker den riktiga realtionen mellan två människor börjar försvinna allt mer i detta fixerade samhälle, alla ska uppfylla några tydliga mål som någon obetydlig tidningsredaktör påstår förbättra ditt liv. vilket år vart vi människor robotar? det skrämmer mig ibland hur antagligen många kvinnor/unga tjejer läser den här smlrjan och tror på det.

något som gjorde mig riktigt irriterad va ett uppslag som hette "hatar du hans vanor?"
där de skrev tips om hur du skulle förbättra din pojkvän, utan att trycka ner honom.

t.ex. "hur han klär sig" - inte den där noppiga t-shirten igen! men vakta din tunga, det är bättre att uppmuntra honom än att kritisera. säg istället att dem svarta skjortan är supersnygg!"

jag ursäktar mig till er män för oss kvinnor och hur dom (faktiskt inte jag) nedvärderar er i tidningar. är det inte så att du faktiskt väljer din kille utifrån hur han är som person och att du älskar honom ska inte påverkas utav hur han klär sig, för antagligen så har alla öppnat ögonen första gången man såg snubben och insett, usch och blää, det här va inget för mig, jag taggar vidare, men om man accepterar det i början så tycker jag fan att man får skylla sig själv, personen är viktigare än utseendet. det är såklart förstårligt om ni ska på en stor familjemiddag och han sätter på sig smutsiga kläder eller ngt, eller som alla har, en riktigt dålig dag för stil. klart du kan säga " du kanske borde sätta på dig ngt annat, hehe". men allvarligt talat, ska tidningar verkligen behöva tipsa oss om hur vi ska hantera våra pojkvännen? skärpning kvinnor!

/nash


analsex och trekant

Nicke om sjukt eller inte sjukt?:
Vill veta vad du tycker om analsex.
Och om du har haft trekant med två killar.en fråga jag fick från min läsare "nicke". vet inte riktigt vad ja ska svara på det, bloggen ahndlar ju inte direkt om mig i allmänhet utan mer händelser runt omkring :)
analsex tycker jag är rätt smutsigt, finns faktiskt ett hål för det ju.. det främre, man gör ju ganska vidriga behov ur tvåan så jag tycker det är rätt snuskigt, men jag har absolut inget emot det! bara väldigt tajt och ont (provat en gång) . nej ja har inte haft trekant med två killar innan, men det är helt klart ngt jag skulle vilja prova, låter väldigt kul och spännande, men har inte riktigt kommit dit än :P

någon mer som vill att ja  ska ta upp saker är det bara att skriva en kommentar? helst svarar jag inte på frågor om mig själv , men om ni vill att jag tar upp sextips eller annat så skriv :)

peace out!

sjukt eller inte sjukt?

man sitter där framför datorn eller tv'n eller vad det nu är, kollar på bilder eller en film på nakna människor, drömmer sig bort och hur man glider in/ ingliden av den personen och leker sig själv till en orgasm.

ärligt talat, är det riktigt friskt? att fantisera om en händelse när du ser en bild på en stjärthåla rakt upp i luften? visst är man riktigt kåt, va tusan ska man göra. såklart ska man väl ta saken i egna händer, men ibland undrar ja ärligt talat. skulle ja göra det så skulle ja bara få det gjort, inte langa upp en bild på en snorre och börja tänka på den killen som äger snorren, hur han är, känns och hur det känns när han glider in i mig :P haha .
 rolig tanke enligt mig det där med porrtittandet. att kolla porr är en sak, man blir frestad och det kanske livar upp sexlivet mellan partnern eller hur du nu har det. men att sitta som ngn slags kåtgumma med fingrarna i fittan och stirra på en bild eller film känns bara perverst. har ja rätt?

skriv gärna en kommentar om sånt ni vill se mer utav eller höra om så ska ja söka upp info på beställning åt er :) peace !

RSS 2.0