hur långt för pengar?

hur långt kan man egentligen gå?
såklart man säger nej om ngn erbjuder än 500 spänn för en avsugning eller ngt annat snusk SÅKLART!
för att ni ska förstå mig rätt så skulle jag ALDRIG i mitt liv sälja min kropp för sexuell njutning, aldrig!
men tänk er in i den situationen där du hittar en rik man som ger dig allt du pekar på, bara du är med honom (alltså tillsammans,i ett förhållande) skulle man fortsätta vara kvar för pengarna och bekvämligheten eller är det inte värt det?

jag pratade med en man för ett tag sen som frågade mig om jag för pengar kulle kunna tänka mig att vara hans flickvän, han behöve bara någons närhet och en människa som ville prata med honom på kvällarna och äta middag tillsammans, han sa att han inte va ute effter sex, men man kan ju inte vara säker på det? jag började tänka på det hela och att det antagligen ändå är ganska vanligt, varför inte? har man mkt pengar och behöver närhet så varför inte? vi pratade ett ganska långt tag, en riktigt trevlig man från k6 faktiskt. jag frågade honom lite om varför han sökte det han sökte och han berättade om hur han hela tiden under sitt liv satsat på att få pengar, det va alltid pengar pengar pengar, och nu ville han bara skruva tillbaka tiden och satsa på att hitta någon han trivdes med, sött va?

så dagens situation och snack handlar alltså om, hur långt kan man gå för pengar? är det värt det eller inte?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Honey Bum, ge mig en säg... 150 spänn så ska jag ge dig svaret! flin//bubbel - som varken blandar arbete eller nöjen eller kärlek, sex och pengar...

2009-04-27 @ 19:00:53
Postat av: chatila

tack så jättemycket för de fina orden! det värmer mer än du anar!

hoppas allt är bra med dig?

kram

2009-05-06 @ 19:36:15
URL: http://chatila.blogg.se/
Postat av: Cleos på k6

Varit i den situationen som du snackar om, min förra chef som jag viste var bög började bjuda hem mig till honom, läs stockholm, där han började skämma bort mig. och allt slutade med att han ville ha mig som hans pv. Han lovade att ta hand om allt jag behövde. Han hade oxå jobbat o jobbat för att han skulle lyckas med sin egna verksamhet och ville nu ha ha någon han kunde prata med och bara va. Ensamheten är en stor del i en människas liv..

2009-10-15 @ 09:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0