könshår eller inte könshår?

könshår, eller inte könshår, det är frågan? så sa shakespear en gång år 1892 då jorden nästan föll i tusen bitar av einstein som pöka på horor på malmskillnands gatan, haha! nej upp till det vi ska skriva om idag.
vad är okej? ska det va en buske, en halvbuske eller helt cleant? enligt mig så fördrar jag ansat på killar, det ska inte alltså komma i munnen när man håller på, men ja tycker killar dock ska ha lite hår, ser så töntigt ut annars , men tjejer däremot är min smak att i alla fall ha ett såkallat porrstreck eller helt borta.
men det är ju liksm också upp till var och en vad man trivs med, jag har olika beroende på hur man känner för, samma sak som när man väljer vilket smycke man ska ha på morgonen :P

i alla fall, hår över allt funkar ej för mig, men det inns ju många som tycker det är toppen. jag skulle aldrig kunna tänka mig stoppa tungan på en pung eller ett par slidläppar som smakar buskage, men det är ju bara min åsikt, sålänge läpparna och pungen är rakad så är det frid och fröjd i mitt liv, annars får människan jag ska vara med leva torrt! mohhaha

men vad gillar ni egentligen? kommentarer älskas :)

peace and love my hairy readers

hår  eller icke hår -->      det är frågan?

Kommentarer
Postat av: Eson

Jag måste ju säga att jag kan tycka det är grymt sexigt när en tjej har en väldigt korthårig behåring på könet. ALLA är ju helrakade numera så att få överraskas av en kort, välvårdad och sträv behåring under handen när man lirkar in den innanför trosan är helt sjukt upphetsande. Fint att se på oxå när hon ligger naken.

Riktiga brottarbuskar undanbedes dock. Korthårigt, rent å fräscht är sexigt!

2009-04-21 @ 08:08:56
Postat av: Anonym

tycker lite hår på killar, inget alls eller pytte på tjejer. vill inte ha hår i munnen!

2009-04-21 @ 13:38:52
Postat av: c

får man fråga hur du har det ?

2009-04-21 @ 15:49:14
Postat av: Kenneth Lundberg

..älskar hår på kvinnor..När ni blir kåta och safterna rinner till..allt stannar kvar i håret,smakerna, lukten, härligt...Mer hår..:)

2009-04-21 @ 21:36:43
Postat av: Nicke

En korthårig tät buske är ju det vackraste som finns.

Det ska vara rakat runt läpparna och bevuxet uppe, dock kort, en riktig kvinna det.

2009-04-23 @ 14:51:58
Postat av: johan

på tjejer så ska det vara antingen helrakad eller tofs / porrsträng det är det som är sexigast, själv kör man ju helrakat för bekvämlighetens skull! Mkt hår är så osexigt!

2009-04-24 @ 11:09:18
Postat av: Sexylicious Girl

Ett mellanting skulle jag säga. Håller med om att helrakat på en snubbe ser lite lamt ut :)

2009-04-26 @ 02:18:26
URL: http://sexyliciousgirl.blogg.se/
Postat av: Anders

jag föredrar kvinnor med en riktigt rejäl hårbuske verkligen härligt få slicka safterna från håret och det luktar så härligt kåt fitta

2010-07-17 @ 13:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0