sexställningar.se

här kommer ännu en till hemsida som är värd att checka in :)

http://sexstallningar.se/ 

där du bland annat hittar olika tips på ställningar, kan kolla camsex, du kan annonsera och hitta riktigt fyndiga raggningrepliker som tex. 

- Jag har hört att det var efterfest i din mun ikväll... Jag kommer!

bless and love/ nash


sexleksaker/underkläder på internet

tänker inte skriva en lång historia till den här länken, men spana in genast :) riktigt bra länk för er som gillar leksaker och underkläder för en värt pris


www.scorshop.se 

nytt inlägg

jag ursäktar mig till er alla som läser att jag inte skrivit på länge.

som svar på han som kommenterade och kallade sig för STARE- så ja.. du har helt rätt.. sexnoveller.se är också en riktigt sjysst sida om man vill läsa lite :) det finns ju väldigt många sidor som liknar k6 och BC , t.ex. knullsiten.se etc... men dom känns ganska B jämfört. annars om du vill kolla in sidan , www.porrigt.se  , kan rekomendera lite granna faktiskt, men ha inte för stora förhoppningar.


på tal om sidan www.sexnoveller.se  så är det faktiskt en sida som jag rekomenderar om man vill bli lite pilsk eller om man gillar att heta upp sin dag med en bra skriven novell. på sidan finns noveller i alla slags olika kateogerier: ålderskillnad, homo, bondage... you name it! det är faktiskt en värd sida att spana in om du vill ha lite eggande läsning. inte bara att det finns att läsa, det finns video noveller och ljudnoveller . så du behöver inte alltid läsa allt med egna ord, utan du kan även få novellen läst för dig :)  en rolig påhittig sida som ni borde spana in ! tack STARE för iden !

RSS 2.0