apoteket- din nya sexleksakshandel för KVINNOR (?!)

http://www.apoteket.se/rd/d/6204        <--- länk till apotekets sexhörna

visst har apoteket rätt om att sex tillhör vardagslivet och att alla är i "behov" då och då av sexuell njutning. jag tycker det är kanonbra att de börjar sälja sexleksaker och prudukter såsom glidmedel etc. som gör det lite mer "okänslingt" att prata om. sex är ju som sagt en naturlig sak som alla människor ngn gång i sitt liv eller flera ggr upplever.

alla har ju sina egna medhjälpare fastklistrade på handen på att onanera själv liksom , men jag tror alla håller med om att det känns fräshare att ha en gummisnopp i sig än att stoppa in fingrarna i slidan liksom.. kul att hälsa på vännerna liksom och veta vad de gjort med högerhanden/vänster i udda fall.. jag ska börja fråga nya kontakter om de är H/V-hänta nu så att man skakar med den handen de inte använder för sexuell stimulans :P haha !

i alla fall, åter till apoteket. pluspoäng till att dom inför sexleksaker och gör det mindre "hemligt" , men varför har dom bara sekleksaker för kvinnor !?!?! HALLÅ!!??!?!

vem utav dom två könen är dom som våldtar ute på gatorna för översexuell lust, MÄNNEN! ja juste.. inte fan är det vi kvinnor som behöver sexleksakerna mest, det är männnen, kanske om vi börjar införa leksaker åt dom på t.ex. apoteket så skulle dels dom kunna göra ngt åt sin lust, våldtäckter kanske skulle minska.. vad vet jag?

det finns ju faktiskt leksaker för män .. men det sjuka är, leksakerna dom kan ha , så kallade lös fittor (fleshlight som dom heter) går bara att köpa via internet, det finns alltså inget jävla apotek eller sexaffär som säljer dom?
och här går vi kvinnor och säger att vi lever i ett mandominerat samhälle? kom igen , inte konstigt att våra män är arga och knullar på gatorna när dom inte ens kan gå till närmaste apotek som oss kvinnor när dom vill dra sig i skinnet lite granna.

jag tycker det är helfel utav apoteket att inte ta ut leksaker och männen med. punkt slut !!


<--- så kallad fleshlight (lösfitta/anal/mun)

Kommentarer
Postat av: Linda

hejja apoteket! Men skulle inte säga att det är bristen på lösfittor som gör att män våldtar, det handlar om helt andra psykologiska faktorer. Men vanliga svensson-snubbar borde ha rätt till lösfittor om vi tjejer har rätt till lössnoppar :)

2009-01-29 @ 10:20:06
URL: http://engelflickan.blogg.se/
Postat av: Fredo

Helt rätt! varför inte åt männen? helt otroligt.. som att systemet bara skulle sälja whisky eller hm bara kalsonger, fuck apotekets sex policy!

2009-01-31 @ 21:29:48
Postat av: Anonym

hahahaha skön bild gumman /Y

2009-02-03 @ 22:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0