fetisher

vart går egentligen gränsen på fetisher? jag tycker dom flesta är rätt galna faktiskt, killar som tä'nder på att bli sparkade i pungen, tjejer som gillar att suga på tå-svett .. vad finns inte liksom i världen av sex? vissa saker är ju faktiskt fruktansvärt! visst kan det va nice med en dask på stjärten, men jag tror de flesta "normala" människor faktiskt tycker att det finns en gräns på vad som är okej eller inte? imorgon när jag har mer tid att skriva så ska jag skriva om de olika fetisherna som finns och vad jag tycker om dom ! fram tills det får ni nöja er med detta inlägg jag hittade på en sida där en man skriver om sin fetish. varsågoda !

"Tänkte bara berätta om en väldigt (vad jag tror) udda fetish som jag har. Det är nämnligen så att jag går igång sjukt mycket på att skada mitt eget organ vid onani.
jag har skurit det med rakblad och sax ett ex antal gånger, dock inte fått några allvarligare skador. Bara massa rivsår. Ju mer smärta jag får, dess skönare blir det på något underligt sätt. Jag är rädd att jag någon dag kommer gå överstyr och råka göra min penis funktionsoduglig.
Grejen är den att jag tänder på detta så fruktansvärt mycket, och vill inte lägga av med det och samtidigt är detta det enda jag går igång på. Jag får ingen bättre orgasm på något annat sätt, tro mig. "

plus en länk på en man som vill bli sparkad i pungen: http://www.tube8.com/fetish/youch-/8471/
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0