fittor

fittor, eller kvinnans könsorgan ser ju alla olika ut, såklart!

men frågan är vad är okej, vad tycker egentligen ni män eller bi-homo- killar och tjejer är snyggast ?

det som förvånade mig va för några år sen när ja började utforska porrens hemsidor att faktiskt så såg inte alla ut som jag, vilket jag vart förskräckt över. jag såg bilder på "labior" så kallade "inre blygdläppar" som va långa som fladdermus vingar och började undra, är det så det kommer bli när jag bli äldre?!

skräcken seriöst välde fram i mina ögon, inte för att jag ska prata om mitt könsorgan, men jag har inget som sticker ut ngnstans , inga läppar man kan dra i eller leka studsmatta eller vad ni nu gör som umgås med en sån eller har en sån.

tycker såklart inte att det är fel att ha labia som det nu heter, men det finns en gräns? eller? sett skräckbilder på hur stora och tjocka och långa läppar som helst, som tjocka kebabskivor .
vill veta vad ni killar tycker om saken ? vad är snyggast och varför? vad är skönast? gör det skillnad med läppar i vägen eller inte? tjejer svara gärna ni med, om ni nu vill berätta om era kön :P HAHAH!

här får ni bild på labia och inte labia.

labia

mer normalt enligt vad jag trodde (eller?) ,dock fortfarande lite inre läppar

INTE MITT KÖN PÅ BILDERNA, SÅ FRÅGA INTE ENS !

Kommentarer
Postat av: Sexylicious Girl

Det spelar väl ingen som helst roll så länge man inte lider av det?Kolla gärna in min blogg för lite tips :)

2009-03-24 @ 18:15:28
URL: http://sexyliciousgirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har inte massa saker som hänger utanför,

det måste skava när man har trosor på sig? haha

2009-03-25 @ 12:50:54
Postat av: Anonym

hahahae.. labior :P du är rolig nash! man kan använda dom till halsduk de är ju bra. sen kan dom kväva en slickande partner också. mindre bra

2009-03-25 @ 19:32:31
Postat av: OK

Vadå, den nedre fittan är klart med inbjudande än de övre.Fult när de sticker ut som fladdermusvingar ju.

2009-04-08 @ 00:51:50
Postat av: MrXXL fotografen

Har under mina 29 år, varav 12 med tjejer, träffat de flesta sorter, gamla, unga, små, stora och fittorna skiljer lika mycket som frisyrer, minst. Jag tyckte som du i början, små eller inga utstickande inre läppar måste ju vara "bäst". När jag jobbat som fotograf med erotik och porr så visst blir det kanske bättre på bild men när jag själv ska ha sex med en tjej så kunde det inte ha mycket mindre betydelse. Då är andra saker som villighet, nyfikenhet, renlighet och för att inte tala om hur eggande en ordentligt fuktig/rinnande fitta är ;)/Erik

2009-04-15 @ 22:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0