I am a sinner...

... I love sex, and I write to little in my "blogg"

jo ja vet "Hakeem och C" , jag ska börja skärpa mig faktiskt. äntligen har jag börjat få tid, har vart nu senaste veckorna i en sån period i mitt liv där inget riktigt gått som det ska... haft alldeles för mkt att göra och tänka på, därav det dåliga skrivandet, men här ska ändras på det!

satt och läste tidningen cosmopolitan idag och vart ärligt talat chockad över vilken jävla smörja dom skriver om!
                      hallå liksom?

i alla fall, i tidningen står det alltid en massa tips om hur du ska vara som flickvän och hur den "perfekta killen" är, tips i sängen och allmänt töntig annan fakta. tyker det är helt otroligt hur dom skapar fram ett ideal för mannen och ett för kvinnan, är vi inte alla olika, och är inte det vad vi tycker är speciellt ? jag menar hette alla hans och greta och betedde sig likadant vore det antagligen ingen riktig "kärlek" kvar i vår samhälle. jag tycker den riktiga realtionen mellan två människor börjar försvinna allt mer i detta fixerade samhälle, alla ska uppfylla några tydliga mål som någon obetydlig tidningsredaktör påstår förbättra ditt liv. vilket år vart vi människor robotar? det skrämmer mig ibland hur antagligen många kvinnor/unga tjejer läser den här smlrjan och tror på det.

något som gjorde mig riktigt irriterad va ett uppslag som hette "hatar du hans vanor?"
där de skrev tips om hur du skulle förbättra din pojkvän, utan att trycka ner honom.

t.ex. "hur han klär sig" - inte den där noppiga t-shirten igen! men vakta din tunga, det är bättre att uppmuntra honom än att kritisera. säg istället att dem svarta skjortan är supersnygg!"

jag ursäktar mig till er män för oss kvinnor och hur dom (faktiskt inte jag) nedvärderar er i tidningar. är det inte så att du faktiskt väljer din kille utifrån hur han är som person och att du älskar honom ska inte påverkas utav hur han klär sig, för antagligen så har alla öppnat ögonen första gången man såg snubben och insett, usch och blää, det här va inget för mig, jag taggar vidare, men om man accepterar det i början så tycker jag fan att man får skylla sig själv, personen är viktigare än utseendet. det är såklart förstårligt om ni ska på en stor familjemiddag och han sätter på sig smutsiga kläder eller ngt, eller som alla har, en riktigt dålig dag för stil. klart du kan säga " du kanske borde sätta på dig ngt annat, hehe". men allvarligt talat, ska tidningar verkligen behöva tipsa oss om hur vi ska hantera våra pojkvännen? skärpning kvinnor!

/nash


Kommentarer
Postat av: Jean-Michael Löfdahl

Härlig blogg. Mycket trevlig.

2009-03-19 @ 21:15:35
URL: http://www.metrobloggen.se/jeanmichael
Postat av: Linda

Jag håller inte med dig i det här inlägget över huvud taget. Jag tycker att cosmo oftapoängterar att vi alla är olika och att allas förhållanden därför är olika. Den artikeln du syftar till handlar ju bara om hur man på ett smidigt sätt kan påpeka att ens partner kanske kan välja ett plagg som är "finare". Detta på samma sätt som att man när man tex är med en vän och shoppar antigen kan på ett elakt eller på ett smidigt sätt kan påpeka att hon/han inte passar i något. Tror man att det handlar om att stöpa sin pojkvän till någon sorts docka så kännse det som att man missuppfattat allt eller så är det helt enkelt inte äkta kärlek. För man måste väl få påpeka saker hos varandra även om man är kär?Oj vilken uppsats det här blev haha :)

<3

2009-03-21 @ 00:56:14
URL: http://engelflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0