några vänner...

bad mig ta upp det här med manlig onani.

så nu sitter jag här och funtar på vad fan ja ska skriva .. vart ska man börja. alla killar drar ju en runk då, samma som vi tjejer leker med våra goodies.

men det roliga va att dom ville att jag skulle ta upp hur onanin går till på en omskuren. hur fan ska ja veta det? ja har aldrig vart med en omskuren kille eller direkt umgåtts med ngn omskuren som gillar att visa mig hur han runkar. så jag fråga min skolkompis masi som är omskuren och han berättade att istället för att dra skinner upp och ner håller du handen runt ollonet och drar runda cirkulära svep med ett halvhårt grepp. nu fattar ni antagligen ingenting ni heller så ja har gjort en bild.
bilden kommer upp i slutet. faktiskt så känner jag att jag inte är rätt person att fråga om det här, men ja har försökt skriva så gott jag kan faktiskt. och min bild säger mer än 1000 ord, det kan ja garantera. men fråga min vän MASI om ni känner han, han förklarade väldigt noggrant, alldeles för noggrant för att jag ska kunna kolla på han igen, men varsågoda !

frågan är hur omskurna har sex då? måste dom göra cirkulerande sambarörelser inne i tjejens ponani eller hur blir det, om han nu inte kan dra kuken fram och tillbaka när han runkar, kan han ha normalt sex in och ut eller måste han dansa en hel koreografi för att få orgasm ? jag fick mig ett skratt av tanken i alla fall !

nästa inlägg kommer handla om affriskanska stammars pungar och andra udda saker, så besök min blogg så kommer ni att få läsa om intressant fakta :)
puss och kram/nasha


Kommentarer
Postat av: bubbel, bubbel

Kan man köpa illustrationen som poster? Om det går så skulle jag vilja att den skickas med "diskret avsändare"? Tack på förhand! Kan ev byta den mot en bild på Brad Pitt!?

2009-03-25 @ 22:28:08
Postat av: Linda

Hahahahahahaha! Klockrent inlägg<3

p.s. älskar bilden

2009-03-26 @ 16:18:43
Postat av: Ree

hahaha gumman så skön blogg du har <3

2009-03-26 @ 19:23:41
URL: http://yaureee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0