sjukt eller inte sjukt?

man sitter där framför datorn eller tv'n eller vad det nu är, kollar på bilder eller en film på nakna människor, drömmer sig bort och hur man glider in/ ingliden av den personen och leker sig själv till en orgasm.

ärligt talat, är det riktigt friskt? att fantisera om en händelse när du ser en bild på en stjärthåla rakt upp i luften? visst är man riktigt kåt, va tusan ska man göra. såklart ska man väl ta saken i egna händer, men ibland undrar ja ärligt talat. skulle ja göra det så skulle ja bara få det gjort, inte langa upp en bild på en snorre och börja tänka på den killen som äger snorren, hur han är, känns och hur det känns när han glider in i mig :P haha .
 rolig tanke enligt mig det där med porrtittandet. att kolla porr är en sak, man blir frestad och det kanske livar upp sexlivet mellan partnern eller hur du nu har det. men att sitta som ngn slags kåtgumma med fingrarna i fittan och stirra på en bild eller film känns bara perverst. har ja rätt?

skriv gärna en kommentar om sånt ni vill se mer utav eller höra om så ska ja söka upp info på beställning åt er :) peace !

Kommentarer
Postat av: Nicke

Vill veta vad du tycker om analsex.

Och om du har haft trekant med två killar.

2009-03-12 @ 17:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0