grattis på mig

idag blir det inget inlägg om sex... tänkte bara säga, nu för fan är ja 18 :D !!

woho, 18 år idag !

   plus grattis till er, första bilden på mig

onani

kollade nyss på fråga olle och så va det en feminist med på programmet som påstod sig ha onani i genomsnitt sju ggr om dagen, OH MY GOODNESS! är det möjligt? onani är helt klart underbart och lite extra mysigt när man är alldeles ensam sådär, men 7 ggr om dagen?

på tal om onani så tänker jag skriva upp några tips för tjejer vad man kan göra för att ha lite mys på sitt spare time ;) ni killar vet vad ni kan göra, spotta upp en loska och dra i den tills det låter *sssssssss*. så nu till alla mina kvinnliga läsare ;)

NJUT! men tänk för fan inte på mig :O HAHAHAHA !

Tips på hur man kan onanera med fingrarna:

1. Klitoris är den del av könet som är mest känslig för beröring och därför brukar många tjejer koncentrera sig på klitoris när de onanera. Klitoris hittar man om man för in fingrarna i skåran där de yttre blygdläpparna delar sig. Där sitter en liten knopp, det är klitoris ollon. Att smeka ollonet med ett eller flera fingrar brukar ge en skön sexuell känsla. Till exempel kan man föra fingrarna fram och tillbaka, röra fingrarna från sida till sida eller runt ollonet. Man kan också hålla ollonet mellan tummen och ett finger. Eftersom ollonet kan vara mycket känsligt vill man ibland inte smeka rakt på. Då kan man smeka genom den förhud som sitter ovanför ollonet och som kallas för klitorishuvan.

Men klitorishuvan och ollonet är bara en liten del av hela klitoris. Den största delen av består av skaftet och skänklarna som man inte kan se eftersom de sitter på insidan av kroppen. Men också de delarna är känsliga för beröring och så om man vill kan man försöka hitta och stimulera dem. Skänklarna kan man till exempel prova att komma åt genom att trycka på de yttre blygdläpparna in mot bäckenbenet.

2. Man kan också smeka eller stimulera slidan när man onanerar. Ett extra känsligt område är i och runt slidans öppning. Här behövs det mycket fukt för att det ska kännas skönt. Efter ett tag kan man låta slidan omsluta ett eller flera fingrar.En bit in på slidans framvägg sitter ett område som känns lite annorlunda, lite hårdare än resten av slidväggen. Där kan det vara extra skönt att massera ganska hårt inifrån och ut. I början när man masserar där kan det kännas som om man är kissnödig, men efter ett tag brukar det gå över i en skön sexuell känsla. Om det är svårt att komma åt området med fingrarna kan man prova att lägga en kudde under rumpan eller sätta sig på huk.

3. Mellan slidan och analöppningen ligger ett område som kallas för mellangården. Den är väldigt känslig för beröring. Vissa tycker också att det är skönt att smeka sig runt analöppningen och föra in ett finger där. Om man har fört in någonting i analöppningen ska man inte föra in det i slidan utan att ha tvättat det eftersom bakterier från analöppningen kan ge infektioner i slidan.

4. Ju fuktigare man är desto skönare brukar det vara att onanera. Slidan har en egen produktion av fukt, flytningar. När man blir kåt bildas också en annan typ av fukt, så kallad lubrikation. Om man känner sig torr eller vill tillföra mer fukt kan man använda glidmedel som finns på apotek eller en oparfymerad olja.

Olika sätt att onanera på om man inte använder fingrarna:

1. Man kan sitta grensle över en soffa eller fåtöljs armstöd, spänna knipmusklerna och gnida könet mot den. Man kan också trycka upp en kudde mellan benen mot könet och gnugga.

2. Om man har en dusch kan rikta vattenstrålen mot klitoris, men man ska inte spruta så vattnet kommer in i slidan utan rikta mer uppifrån.

3. En del vill föra in någonting mer än fingrarna i slidan eller analöppningen. Man kan ta vad man vill och tycker är skönt, men man ska se till att det är rent och inte kan skada könet. En bra idé kan vara att sätta en kondom på det man för in.

4. Det finns många olika typer av sexleksaker som man kan använda för att stimulera sig. De finns att köpa i speciella butiker och även på vissa apotek. Eftersom sexleksaker är ganska dyra kan det vara bra att gå till en affär och prova vilken typ av vibrationer man tycker bäst om. För att få en uppfattning om hur stark vibrationen är kan man testa mot nästippen. I butikerna är personalen dessutom van att hjälpa folk med att hitta rätt sexleksaker. Men om man tycker att det är pinsamt eller om det inte finns någon affär att köpa sexleksaker i där man bor, kan man också beställa på nätet. Om man har en skada som gör att man inte har så mycket känsel i könet kan man behöva en vibrator med extra starka vibrationer.

 


     källa:                        http://www.umo.se/Sex/Onani/Onanitips-for-tjejer/

RSS 2.0