nattsex eller morgonsex?

jag säger bara uuuuuuuuuuusch och blä för morgonsex.. hallå vem vill bli slickad och kysst av  en kille som luktar som en labrador eller en mexikan i munnen? inte jag.. kroppen luktar snusk, svett ,kuken är sådär lagom halv "slajmig", man är trött, hungrig.. hur lyckas ni !!?! alltså jag förstår inte, skulle jag träffa en kille som gillade morgonsex skulle jag springa som en gepard eller som en man när han hör att kvinnan han dejtar har tre barn redan och hon är 20 !  DAAAAAAAAAAMN!

däremot ääälskar jag nattsex, mums fillibabba! man är sådär lagom mosig i hjärnan, håret har hunnit bli sådär lagom ruffsigt under dagen, man har myst hela kvällen i tv-soffan, när man gör sig redo för sängen brukar jag alltid "rengöra" och frächa upp mig med parym och deo etc.. vilket får mig på tankarna för sex.. jabbadabba doo! man lägger sig i sängen, rena tänder (god andedräkt) , kramar om varandra nakna och ska "sova" men först pussas man lite.. sen avslutas allt i en vild cowboy ridning som pågår en timma, howdy!! sen, nersprutad och klar så deckar man på ungefärtvå sekunder och sover djupare än ngnsin! I LOVE IT !!!

vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Linda

Men usch! Vad ligger du med för snubbar egentligen??? Jag tycker det kan vara mysigt med morgonsex (men då luktar inte de personer jag haft det med illa heller) :)

2009-11-20 @ 18:40:05
URL: http://engelflickan.blogg.se/
Postat av: Marre

Ojsan, inget prvatliv? du skämms inte du haha :)

2009-11-25 @ 16:50:06
Postat av: Flisan

haha du är fan sjuk i huvudet tjejen:P hahaha! men jag älskart

2009-12-02 @ 18:37:32
Postat av: emilS.

Du har verkligen inga problem med att stifta din vildaste fantasi på tangentbordet, det märks ju tydligen. Shit asså, tur att du inte är såhär sjuk i verkligheten då hade jag nog inte kunnat umgås med dig och erkänna dig som min vän, haha....och morgonsex är dubbelt så bra som kvällssex. Då är man utvilad och morgonkåt (i alla fall jag)

2009-12-28 @ 14:33:05
URL: http://halvt.blogg.se/
Postat av: Freyja

hahaha jag håller nog med om att nattsex is tha shit!! haha för på morgonen vill jag SOVA inget annat haha plus att jag blir på dåligthumör när jag osminkad i morgonljus ska försöka se sexig ut hahaha INTE NICE!!

2010-02-02 @ 19:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0