deep-throat... deep-lick?

ni killar är alltid så sjukt facinerade och sugna på att vi tjejer ska utföra deep? men vad är hela grejjen med det, du sätter tjejen i en obekväm sitation där hon får kväljningar och helst skulle vilja bita av dig kuken, medans din egen njutning knappast kan vara så mkt bättre än en vanlig orginell avsungning? jag har en killkompis som säger att deep inte ger honom mer tillfredställese utan att det mest är lite sexigt i tanken för att "media" har gett oss bilden att man ska ta kuken djupt. 


men om vi ska vända bilden då .. ska vi tjejer börja be om deep-licking?
vad ska det göra för nytta för oss? tänk er killar att dra ut tungen så långt att set gör ont i munnen och du får kväljningar... medans tjejen egentligen inte får ngn mer njutning än innan?

peace up! /nasha

ha sex med läsare?

anonym frågade i fall jag ngnsin skulle ha sex med mina läsare?

och det finns inget svar på det tyvärr, det bror ju helt på liksom.. utseendet, personligheten etc. men det skulle säkert vara möjligt! jag är inet singel dock.. så ett tag får ni allt vänta. men om ja hade sex med alla mina läsare skulle det vara ca 300 om dagen liksom :P hahaha ! hard knock life för mitt underliv!

senare ikväll ska jag ta upp lite mer sjuka fakta.. ska sitta och snuskporra riktigt djupt idag så jag har ngt sjysst att lägga fram.. mohahaha! vänta och se !

/nasha

två galet feta ha sex = mission impossible?

har tänkt på det här rätt länge. hur skulle det funka i fall två groteskt överviktiga eprsoner ska ha sex tillsammans. hur går det för killen att hitta fittan, och hur fan ska killen ens rota fram sin egen penis under allt överflödig hud? frågan är om det ens går att köra i doggy style? har överviktiga ens sex? jag pratar inte överviktig som i 20 kg eller ngt.. jag snackar om personer som kanske väger över 200kg som knappt får plats i en hiss? hur funkar det. tänk er själva.... leta efter sitt eget könsorgan och bara .. "fiiiiitaaaaaan vart ääär duuuu ??" som ngn slags lek i kurragömma liksom? jaja, nog med detta. ska börja skriva mer igen :) har tagit en paus och lagrat massa sjuk/snuskig fakta för er :) /nasha

RSS 2.0