gyn- love it or hate it?

att gå till gynekologen... ja vissa tror att det kan vara att komma till helvete. men förutom skammen jag hade i min kropp när jag särade benen så var situationen faktiskt rätt rolig nu när man tänker efter.

som tjej/kille är det alltid nyttigt att kolla upp sitt knullhål/pinne lite då och då och de att allt är prima ballerina.
så det var en kall vinterdag ca ett år sen då jag gjorde mitt första besök.

man går in i rummet efter en lång jävla morgon med funderingar över vilka trosor man ska ha, tvättar sig typ sriöst ett tusen ggr för att vara säker, sprejar parfym på låren.. kommer hon märka det.. tvättar snabbt av det? man är supernojjig ..typ värre än när man ska hem till ngn och man vet att man ska ligga.

så efter mycket om och men är man inne i rummet. kvinnan ber än ta av byxor och underkläder, och man får klä av sig bakom ett sånt där gammeldags ställ.. HALLÅÅÅÅ vad har man att dölja när man klär av sig när man ändå ska langa upp fittan sen liksom! jaja, stod där som en blyg leopard som sakta smög fram och satte mig på stolen. hon ber en sära och ofrivilligt gör man det. som att det inte räcker att man är i ett superbelyst rum redan blottad. det är tyst som fan och först gör dom inget, typ bara tittar , tänk dig hennes tankar (" jaha du .. här var de parymerat din lilla hora") man ligger där och väntar på att få ngt i sig.. men det räcker inte .. stolen var för högt upp och hon var tvungen att sänka det. hittade inte kontrollen och lämnade mig för att leta det. ensam med benen åt varsitt håll väntade jag en oändlig väntan.
till saken, första stoppar dom typ in som ett skohorn i en och öppnar upp för att kunna se långt in, känns aaaasäckligt då, kommer in luft i hela könet och det känns som att man ska lägga en musfis i en decibelnivå så hög att pappa i england kommer höra den. jag har nog aldrig spännt mig i hela mitt liv så mkt som då tror jag. hon tar ut skohornet ur en och jag bara väntade på braken.. men det gick finemang!!
sen tar hon fram en dildoliknande stav med en kula på toppen för att göra ultraljud. en kondom över och en helvetes massa glidmedel. det räcker inte med att hon kollar , hon säger" nu tar jag extra mycket glidmedel här så det inte ska kännas obekvämt för dig, du var rätt så trång" . visste inte om jag skulle skratta eller gråta eller skriva en autograf? hon stoppar in leksaken i mig och till att börja med kittlas det bara, och jag ville verkligen hata situationen... men på ngt vidigt sätt kan man ändå inte låta bli att ycka att det är skönt.
kulan rullar åt olika håll, kommer åt rätt ställen, och massa glidmedel ... hur kan det vara obekvämt?

nåja, en smisk på fittan så var det klart :) hahaha, dit går man gärna igen . komplimanger fick jag i slutet också "rosa och fin, allt bra. du kan sätta på dig trosorna nu" . som att man vore ngt one night stand liksom? du kan gå nu, frukost får du köpa på pressbyrån :P

godnatt mina readers !!


Kommentarer
Postat av: Sali

Men du! Du glömde den stora frågan innan man går dit, "SKA JAG VARA HELRAKAD ELLER LÄMNA KVAR LITE? Är jag helrakad så märks det och hon kan tro att jag gjort det för hennes skull" hahah eller är det bara jag som tänker så?

2010-02-02 @ 09:12:52
Postat av: Emil

You've done it again. Ännu ett djupgående och fullständigt vidrigt inlägg. Keep it up!

2010-02-03 @ 22:25:52
URL: http://halvt.blogg.se/
Postat av: Emil

Nu har jag tagit mig igenom hela det långa inlägget. Det slutade med att jag är tårögd av garv, dina ordval e skitkul hahah

2010-02-03 @ 22:31:03
URL: http://halvt.blogg.se/
Postat av: Linda

Hahahaha Skrattar nästan ihjäl mig, du är underbar!

2010-03-29 @ 23:47:11
Postat av: Jeff_Carling

Hehe.. vad härlig du är! Det där sista var lite porrigt. "Rosa och fin" är ju nåt man skulle kunna säga till sina dambekanta.. har dock aldrig sagt "Du kan ta på dig dina trosor nu..".;o)

2010-09-17 @ 17:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0